Politică de confindețialitate

Proprietarul site-ului www.anunturi.biz considera ca asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca fiind un angajament fundamental al DIVERS SEO MARKET S.R.L., prin urmare DIVERS SEO MARKET S.R.L. , cu sediul social in Bucuresti, sectorul 6, Intrarea Portocalelor nr. 2, PARTER, camera nr. 1, bl. ROSU, sc. C, ap. 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2426/2017, avand codul unic de inregistrare 37126475 (denumita in continuare ”Operatorul” sau ”Divers Seo”) dedica toate resursele si depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dvs. in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare in prezenta Politica “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei, in domeniu protectiei datelor cu caracter personal (urmand link-ul acesta puteti consulta legislatia interna in domeniul protectiei datelor cu caracter personal https://www.dataprotection.ro/?page=legislatie_primara&lang=ro). Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit acest document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru www.anunturi.biz sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil, dupa caz.

Operatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, prin inserarea oricaror noi modificari ale modului in care sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, Politica modificata se publica pe site-ul www.anunturi.biz.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs., astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlu de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

Cand va creati un cont pe www.anunturi.biz, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele, nr. de telefon;

In cadrul paginii dvs. personale de pe site aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, etc.;

Cand plasati un anunt pe site-ul www.anunturi.biz, ne furnizati informatii precum: produsul, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, numar de telefon, etc.

Va oferim si posibilitatea de a va inregistra pe site-ul www.anunturi.biz prin contul dvs Facebook sau Google. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc / Google LLC, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre www.anunturi.biz. Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru www.anunturi.biz sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru www.anunturi.biz si in aplicatia smartphone putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Cat timp sunt pastrate datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont valabil pe site-ul nostru www.anunturi.biz. Evident ca puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun si/sau permit.

Cui sunt transmise datele dvs. cu caracter personal de catre Operator

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

  • societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca Operatorul;
  • partenerilor Operatorului;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de publicitate;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
  • furnizorilor de servicii IT (daca va fi cazul);
  • altor societati cu care putem dezvolta pachete de servicii noi.
In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice. Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari sunt transferate datele dvs. cu caracter personal de catre Operator

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum sunt protejate datelor dvs. cu caracter personal (Securitatea datelor cu caracter personal)

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Care sunt drepturile persoanei vizate (Drepturile dvs. legate de datele cu caracter personal)

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai jos. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului dvs. de pe www.anunturi.biz. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Drepturi persoanei vizate Descriere
Accesul

Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
Rectificarea
Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care: acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau dati curs unui drept legal de a va opune; sau acestea au fost prelucrate ilegal; sau ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

pentru respectarea unei obligatii legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare

Trebuie sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept (stergerea datelor dvs.), sa va descarcati din contul dvs. de pe site-ul www.anunturi.biz si sa va salvati toate documentele care va intereseaza. In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Operatorul va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului dvs., cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau

prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau

acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau

v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

avem consimtamantul dvs.; sau

pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau

pentru a proteja drepturile Operatorului sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;

prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia impotriva prelucrarii datelor cu caracter personal

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de publicitate direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau

va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;

este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau

se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Plangeri/Sesizari

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru imbunatatirea serviciilor prestate de catre Operator:

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de realizare a unui anunt. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. Vanzator sau/si Cumparator, va putem invita sa completati diferite chestionare de satisfactie direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale (prestarea serviciilor), avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

Pentru prestarea serviciilor in beneficiul dvs.:

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  • a) Crearea si administrarea contului;
  • b) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs. cu privire la anunturile dvs. de pe www.anunturi.biz.

Temeiul in baza caruia colectam si prelucram date cu caracter personal in modul explicat mai sus este unul contractual (avand in vedere faptul ca atunci cand creati un cont pe www.anunturi.biz incheiati un contract cu Operatorul de prestare servicii).

Pentru publicitate:

Pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza - va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/ www.anunturi.biz push/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la serviciile similare sau complementare cu cele pe care le-ati accesat pe www.anunturi.biz, informatii cu privire la oferte sau promotii, sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul nostru www.anunturi.biz si in aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator/vanzator (de ex. anunturi vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile publicitare pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  • Modificarea setarilor din contul de client;
  • Accesarea link-ului de dezabonare afisat;
  • Contactarea Operatorului folosind detaliile de contact de mai jos.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de publicitate pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de publicitate, urmand sa dam curs cererii dvs..

Pentru apararea intereselor legitime ale DIVERS SEO MARKET S.R.L.:

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului www.anunturi.biz;
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale. De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie, sau pentru a transmite institutiilor competente date legate de fraudare.

Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment prin oricare dintre urmatoarele modalitati (si pentru a solicita indeplinirea drepturilor descrise mai sus):

  • prin e-mail la adresa: [*] sau
  • prin posta sau curier la adresa: [*].